Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Antti

Olen itsenäisyyspäivänä 1982 syntynyt paljasjalkainen helsinkiläinen, joka ei ole helsinkiläinen, koska ei ole kasvanut siellä, vaan Savossa. En ole oikein savolainenkaan, koska en ole asunut siellä päinkään kahteenkymmeneen vuoteen. Englannissa olin itäeurooppalainen, Amerikassa minua luullaan australialaiseksi tai norjalaiseksi.

Valmistuin näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2008 ja työskentelin vierailijana Suomen Kansallisteatterissa vuoteen 2011 asti. Sen jälkeen olin kaksi vuotta Teatteri Takomon ensemblessä, kirjoitin romaanin, olin Putouksessa farkkuhameessa, mistä seurasi kolmen vuoden viihderalli, joka päättyi siihen, että olin hetken Cheek. En oikein ymmärrä, miten kaikki tapahtui. Siksi lähdin New Yorkiin kävelemään yksin puistossa, mutta jouduinkin naimisiin.

Tällä hetkellä minulla on työn alla Radio Sodoman toinen kausi, Auta Antti! -kysymyspalstapodcast ja yritän opetella käsikirjoittajaksi, sillä luin Wikipediasta, että olen sellainenkin. Siellä luki ainakin hetki sitten myös, että asun mieheni kanssa Lontoossa, mikä ei pidä paikkaansa, mutta en tiedä, miten Wikipediaa editoidaan.

Mikäli kuvittelet, että tarvitset palveluksiani, ota yhteyttä.